Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)

.

donderdag 29 december 2011

ontvangen kaart #32 #33 #34

Deze nieuwjaarskaart komt van mijn lieve Twittervriendin Gea. En precies op het moment dat zij bij mij op de koffie kwam, werd de kaart bezorgd;-) Dankjewel, lieve Gea!
En dan een postcrossingkaart van Ilona uit Riga1 Thank you so much, Ilona!
En als derde vandaag lag er een geboortekaartje in de bus! Mijn nichtje Korine heeft samen met haar man Anthony een dochtertje gekregen; een echt kerstkindje! Ze heet Esmee Marita Noelle. Prachtige namen voor een prachtig meisje!

1 opmerking:

  1. Tjonge wat ee kaarten, Akelein. Wel ontzettend leuk, jouw project. Voorheen stuurde ik iedere maandag iemand een kaart, zomaar! En, dat deden mijn kinderen ook (al kreeg de juf of de dominee wel heel vaak een kaart), maar op een of andere manier is het weer uit mijn systeem verdwenen. Toch maar weer eens doen; er zijn zoveel mensen blij met een kaartje.

    BeantwoordenVerwijderen