Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)

.

dinsdag 13 december 2011

ontvangen kaart #14 #15 #16

Vandaag 3 kerstkaarten gekregen! Nu ga ik niet iedere kerstkaart die ik verstuur en krijg hier laten zien, want de meeste zijn van en voor familie en vrienden die ik elk jaar een kaart stuur. En dan zou ik ook wel heel snel aan de 365 komen, dat telt dus niet. Maar wel laat ik heel graag de kerstkaarten zien die ik krijg nav blog-en twitter-contacten en postcrossing. Vandaag werd ik wel heel erg verrast!
Deze kaart is een foto van de zelfontworpen en zelfgehaakte cupcakes van Marieke van het blog MadebyMriek Van Marieke kreeg ik vorige week ook al die mooie zelfgetekende kaart met bol wol en haakhaald. Een echte creatieve duizendpoot dus! Ga gerust eens op haar blog kijken en de cupcakepatroontjes zijn bij haar te koop.
Deze schattige kaart heb ik van Tamara gekregen, een contact via Twitter, de kaart van mij voor haar is onderweg! Dankjewel Tamara en tot twitters...
En tenslotte een kaart van @vrouwHaaksma (=haar twitternaam) Hier hoort een heel verhaal bij. Op de foto zie je een schattig stel hertjes in een gehaakt lijstje. Dit gehaakte lijstje met inhoud is gemaakt door @elianeroest (ook twitternaam) Zij heeft dit verloot op twitter. Ik was meteen helemaal verliefd op het plaatje en vooral op het lijstje, dus ik heb natuurlijk meegedaan aan de verloting. Helaas won ik niet, maar @vrouwHaaksma was de gelukkige. Zij wist dat ik het graag had willen winnen en over en weer werden er wat grapjes over gemaakt. Nu kreeg ik vanmorgen deze kaart met achterop de tekst: "Gelukkig hebben we de foto nog" Een geweldige mop!!! En het levert me ook nog een kaart op. Ik heb de hele middag zitten grijnzen...;-) Dankjewel lieverd!

2 opmerkingen:

 1. Ja! Je hebt hem ontvangen! :-D
  Heerlijk dat post versturen!
  Dankjewel voor je lieve stukje!
  Liefs,
  Mriek

  BeantwoordenVerwijderen