Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)

.

donderdag 22 december 2011

ontvangen kaart #22, #23, #24

Dit is eigenlijk een vervolg op ontvangen kaart nr. 16. Nadat @vrouwHaaksma mij lekker heeft gemaakt met een kaart van het prachtige gehaakte schilderijtje, heeft Eliane ook zo'n schattig kunstwerkje voor mij gehaakt!!! Dankjewel Eliane, je bent een schat! ik ben er heel erg blij mee! En omdat er ook een kaart bij zat, kunnen jullie er ook van meegenieten!
Van Mariska kreeg ik een mooie blauwe granny (blauw is het maandthema van grannykring 2) met een lief kerstkaartje.
En deze kaart kreeg ik van Linda, van grannykring 1, in een kapotte envelop. En de granny was verdwenen... Wat ontzettend jammer!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten