Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)

.

zondag 26 februari 2012

ontvangen kaart #111 postcrossing Amerika

Van Grace uit San Fransisco. Met een zeer opwekkende, typisch Amerikaanse tekst op de achterkant;-) You can do it! Do not give up! You can make a big difference! You will go far! Keep your chin up! Grace. Vast een nichtje van Obama... Maar wel heel erg leuk om zo'n kaart te krijgen! Lang leve Postcrossing!

1 opmerking:

  1. Haha, geweldig dit! Zowel de tekst als de afbeelding. In 2009 ging mijn wens in vervulling om deze fantastische Golden Gate Bridge te bewandelen, nog op mijn verjaardag ook, mooier kado kon ik niet krijgen. Heen en terug gelopen, deels in de regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen