Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.



Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.



En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.



Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)





.

zaterdag 18 februari 2012

18 februari, dag 84, 100/365, nummer 100!!! voor pap en mam

WOW, de 100e kaart in dit project!!! En voor de 100e kies ik de allermooiste kaart uit mijn voorraad! Gemaakt door Antje (@sibbeldientje) voor Antje (mijn moeder) en ook voor mijn vader. Ik vond dat de 100e wel naar een speciaal iemand gestuurd moest worden en niet "gewoon" naar een onbekende postcrosser bijvoorbeeld. Hoe leuk ik postcrossing ook vind, hoor! Maar deze gaat dus naar mijn ouders!

2 opmerkingen:

  1. wauw, je allermooiste *bloos* Wat leuk dat hij zo'n bijzondere bestemming heeft gekregen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk, elke dag post krijgen is inderdaad zooo leuk! Ik heb je toegevoegd aan mijn blogroll op 366kloskes.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen