Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)

.

vrijdag 16 november 2012

264/365, brief voor vriendin

Deze keer geen kaart, maar een echte brief! Van mijn dochter kreeg ik het nieuwe Flow-winterboek. En daar ben ik zo blij mee, het staat vol met briefpapier, enveloppen, stickers, zegels enz. Echt iets voor mij! En nu wil ik natuurlijk brieven schrijven, echte ouderwetse brieven, zoals vroeger aan schoolvriendinnetjes. Heerlijk! Deze eerste brief schreef ik aan een vriendin waarvan ik zeker weet dat zij het ook leuk vindt! Ik noem nog even geen naam, want ze heeft m nog niet ontvangen. (ik hoop vandaag) Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vind! Wat vinden jullie? Brieven schrijven? Nog meer liefhebbers? Ik wil dan natuurlijk ook graag een brief terug... Ik ben dol op de post!!!

1 opmerking:

  1. Jaaaaaa ik vind 'm geweldig!!! Niet alleen het prachtige papier en de mooie envelop, maar vooral de lieve tekst. Ik ben helemaal ontroerd. Dankjewel lieve Aafke. En natuurlijk krijg je tzt een brief terug. Wanneer? Dat blijft de grote verrassing.
    Fijn weekend,
    liefs Gea xx

    BeantwoordenVerwijderen