Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.



Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.



En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.



Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)





.

vrijdag 23 maart 2012

ontvangen kaart #143, van Esther en Pip

Via dit blog kwam ik in contact met Esther, zij heeft een tuinderij, honden en een poes die Pip heet. Aangezien ons jonge poesje Pippi heet, was het leuk om over poezen te praten, dat schept een band;-) Gisteren kreeg ik van Esther dit kaartje met een zakje zonnebloemzaadjes en daarbij ook de tekst: ...en een knuff van Pip voor Pippi. Is ze alweer helemaal de oude?... Pippi is nl vorige week gesteriliseerd en mocht 5 dagen niet naar buiten. Gisteren was haar eerste buitenspeeldag weer en gistermiddag is ze tragisch onder een auto gekomen... Ze was op slag dood, pas 7 maandjes oud. Nu ik dit lieve kaartje weer lees, stromen de tranen over mijn wangen, dit kaartje bewaar ik heel goed!!! Arme lieve Pippi, je was zo lief en ik mis je nu al zo vreselijk!

1 opmerking:

  1. Dag lieve mooie Pippi mss kan je vrouwtje 1 van de zonnebloemzaden op jouw lievelingsplekje planten....

    BeantwoordenVerwijderen