Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)

.

maandag 30 januari 2012

30 januari, dag 65, 81/365, taarten + kaart voor Diny

Voor een goede kennis, die het zelf ongelooflijk druk heeft met haar werk bij Vluchtelingenwerk, voor mijn vriendin/buurvrouw die het land dreigt uitgezet te worden, heb ik zaterdag een chocoladetaart en een kwarktaart gemaakt. Met een kaart erbij, voor haar 50e verjaardag!

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee om dat te doen zeg! Elke dag een kaart.... wat zijn er toch veel leuke 365 dagen projecten. Ik heb inmiddels mijn eerste project op eerste kerstdag afgerond en ben nu al weer 173 dagen bezig aan mijn tweede. Het is een hele klus, maar zooo leuk om te doen. Je taarten zien er heerlijk uit :-) Succes met je project.

    BeantwoordenVerwijderen