Sinds ik aan Postcrossing doe en meedoe met de Grannykringen (zie mijn andere blog http://www.akelein.blogspot.com/) merk ik (weer) hoe ontzettend leuk het is om "echte" post te ontvangen en versturen.Al een poosje stuur ik meer kaarten dan ik in jaren heb gedaan.En overal zie ik in blogland 365-dagen-projecten ontstaan.Dus heb ik besloten om een jaar lang iedere dag iemand een kaartje te sturen. Kerstkaarten tellen niet mee, want dan zou ik het mezelf wel heel gemakkelijk maken. Maar ik ben wel van plan om attenter te zijn met verjaardagen, zieken en vaker vriendinnen en familie "zomaar" een kaartje te sturen. Wil jij ook een kaartje van mij krijgen? Dan mag je mij je adres mailen op amzuidema at live dot nl en wie weet kom je ergens in dit komende jaar een kaart van mij tegen op je deurmat. (een kaartje terug vind ik dan ook wel heel erg leuk;-)

.

dinsdag 29 november 2011

ontvangen kaarten #1, #2 en #3

Hoe grappig en leuk is dit! Precies op de dag dat ik voor het eerst dit blog de wijde wereld in stuur, krijg ik een brievenbus vol leuke post!
Deze kaart komt uit Taiwan en is een Postcrossing-kaart. Hij is gestuurd door Candy. En ik kreeg 2 zachte enveloppen met in ieder een gehaakte granny van de grannykring met bij ieder een lief kaartje;
Dank jullie wel Gea en Isolde! En dochter Annemarie kreeg ook 2 postcrossing-kaarten. Dat waren dus 5 kaarten vandaag en niet 1 rekening!!! Wat een geluksdag!

1 opmerking:

  1. ik las het al op twitter, wat een ontzettend leuk idee zeg (hint ik ben 6 december jarig ;-)

    BeantwoordenVerwijderen